AKTUELNO

Saznala za njegove afere.

Kristina Kockar je u najgledaniji rijaliti šou na našim prostorima, "Zadrugu", ušla kao prevarena supruga. Ona je potpuno verovala Slobi Radanoviću i nije ni slutila da će se on tokom boravka u Beloj kući zaljubiti u blogerku Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je po ulasku u rijaliti ostvarila odličan kontakt sa većinom zadrugara, a posebno se zbližila sa Filipom Đukićem, zbog kog je došla u sukob sa njegovom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić. Ovo je dalo povoda voditeljima radija da upitaju Kristinu da li je bila tako i agresivna prema pevaču.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodan je sklonio Mariju Anu, jer zna na svom ličnom iskustvu koliko sam teška u braku. Tukla sam ga tri-četiri puta, dosta, za 5 godina bila sam uzdržana. Češće smo se tukli nego što smo imali odnose. Završavamo ovaj brak kako ga završavamo. Trpeo je to nasilje, morala sam da reagujem na njegove provokacije, pa sam ga istukla nekoliko puta - rekla je kroz šalu ona.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić je kao ovonedeljni vođa odabrala za svoje potrčke Kockarevu i Radanovića koji će zajedno nedelju dana provesti sami u izolaciji, pa je ovom prilikom Kija objasnila kako zapravo izgleda njihov odnos posle nekoliko meseci boravka pod istim krovom.

Malo pričamo, malo se svađamo i mirimo i nemamo seks, tako da je kao u braku. S obzirom na to da je Slobodan bio nestašan u našem braku, ja sam saznala za dve-tri situacije, a u stvari ih je bilo 203, da sam to saznala ranije, bilo bi svađa na pretek - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MALI SIGNALI: Zorana pesmom poslala SKRIVENU PORUKU mami?! Zbog njenih reči jednoj osobi ZALEDIĆE SE KRV u žilama! (VIDEO)

Kija je takođe priznala da ima mnogo bolji odnos sa svojom suparnicom Lunom Đogani, nego sa suprugom Slobom Radanovićem. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'