separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ĆUTI I ZAVODI: Vojke pre Sare bio u vezi sa OVOM zadrugarkom?! (VIDEO)


Nije shvatila ozbiljno.


Rešetanje pitanjima od strane gledalaca nije zaobišlo ni mladu Pinkovu zvezdu, pevačicu Saru Reljić. Ona je sva srećna i zadovoljna ustala da od srca odgovori gledaocu koji se zanima za ovu stanarku Bele kuće ne sluteći šta je čeka.

Autor: RTV Pink

Na škatljivo pitanje kako ćeš da se ponašaš kad budeš saznala da je Vladan Vojnović Vojke pre nego što je ušao u "Zadrugu" bio sa Minom Vrbaški u vezi, ona je smireno odgovorila ni ne pomišljajući da je to istina:

Bila bih jako ljuta na njega, jer mi ne da da ja budem sa Minom, mada Mina nije u tom fazonu, rekla je da je to ne zanima. Ja nemam problem sa bivšim devojkama i to šta je bilo pre mene. Mogao je da poje*e ceo Beograd, sada je sa mnom. Ja ne mogu da gledam u pasulj da li će biti sa mnom u budućnosti neko ili ne. Mina je lepa i zgodna devojka i to je to - nasmejana je bila Sara.

Autor: TvPink Printscreen

Voditeljka Katarina Nikolić, ljubazno je zamolila Vojketa i Minu da prokomentarišu pitanje gledalaca kao i Sarin komentar, ali su ipak neočekivano ostali suzdržani i tajnovito se smeškali i verovatno svojim ćutanjem potvrdili navode. 

Da li će ova tema ponovo biti u žiži intersovanja i da li će Sara potegnuti ovo pitanje, vreme će pokazati.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

J. Č.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti