AKTUELNO

Ukućanke nastavljaju da ratuju zbog jedne činjenice.

Saška Karan prepoznatljiva je po svojim smelim komentarima u svakodnevnim situacijama. Iako su pojedini ukućani navikli na njeno razmišljanje i igru koju igra u rijalitiju, nekima su njene reči i te kako teško pale, pa se zbog toga mesecima vodi polemika koja je od ovih ukućanki u pravu.

Naime, ona je žestoko uvredila Jovanu Tomić Matoru kada joj je izjavila da se zbog njenog opredeljenja otac odreko i da zbog toga ne želi da se oglašava u medijima, niti da joj na bilo kakav način uputi neki vid podrške. Matora je zbog ovoga poludela, a zbog ove situacije ukućanke su se prepirale veoma često.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku noći dok su svi zadrugari igrali igru istine, došlo je do toga da su Matora i Saška ponovo ušle u raspravu, a takmičarka je nastavila sa prozivkama i provokacijama.

Kad si pričala sa mamom u govornici, nisi joj dala da progovori! On nije pričao sa tobom, možeš da lažeš nekog drugog, ali ne i mene! Tebi se otac nije javio i nisi pričala o tome! - rekla je Saška.
Lupetaš gluposti! Ti namerno radiš neke stvari samo da bih se ja osećala loše, samo tako nastavi! A ti, išla si namerno za Banetom i tražila si da te udari. Meni si došla i rekla si da sam lezbejka, vređaš me! - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Skačeš tu ko petlić, ne znam što se vređaš! Evo, ja sam loš čovek neka bude, a ti si fina. Ali, da sam na tvom mestu, ja bih se sakrila u mišiju rupu! Ti odlično znaš gde treba da pobegneš. Na mene su moji ponosni svi, na tebe nisu, ali ti si lagala da si pričala sa tatom, jer on neće. Njega je sramota zbog svega - nastavila je Saška.

Saška je ovim rečima Matoru u potpunosti izbacila iz takta, a kako je ova burna svađa izgledala pogledajte u nastavku.

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'