AKTUELNO

Zaneli se na proslavi rođendana Milana Miloševića!

Novinar Milan Milošević danas slavi rođendan a tim povodom organizovana je žurka. Na početku iste bili su prisutni svi ukućani, međutim tako nije ostalo do kraja. Sara Reljić nije želela da bude deo slavlja Milana Miloševića pošto ju je on ranije opsovao, zbog čega je pevačica čak i plakala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sara je o svemu pričala sa Marijom Anom Smiljanić i Maco Diskrecijom, a nešto kasnije i sa svojim dečkom Vojketom Đansom, kome je čak dva puta poručila da se pomeri od nje, jer ne želi da priča sa njim.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Žurku je napustila i Kristina Kockar, koja je odlučila da želi popodne da prespava jer nije bila toliko raspoložena. Podsetimo, u toku dana, najviše pet zadrugara može da spava, a s obzirom na to da su svi bili budni, Kija je iskoristila pravi trenutak.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok je Kija bila u krevetu, njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović i njegova devojka Luna Đogani, ne prestaju da razmenjuju emocije pred svima. Oni su se previše zaneli u toku žurke, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'