AKTUELNO

Retko ko se nije posvađao!

S obzirom na to da su svi kažnjeni zbog obijanja kućice u dvorištu, Miljana Kulić, koja je odlukom Bebi Dol postavljena na mesto ovonedeljnog vođe, otišla je u kupovinu namirnica koja se obavlja svakog ponedeljka popodne i oko koje se ukućani često svađaju jer im je to jedina hrana za nedelju ispred njih.

Foto: RTV Pink

Pre svog odlaska u prodavnicu Miljana Kulić raspodelila je ovonedeljni budžet, a tada je došlo i do novih svađa. Pometnja je nastala kada je većina ukućana napustila sastanak u besu, a Miljana je pogrešila u proračunu, pa su Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke ostali bez budžeta.

Foto: RTV Pink

Kada je saznala da ona ide u kupovinu, Miljanu je uhvatila euforija, a Kulićeva je skrenula pažnju ukućanima da možda neće imati dovoljno vremena da svima kupi ono što su napisali na spisku i da imaju obzira da je ona u drugom stanju, zbog čega su ukućani sa velikim nestrpljenjem čekali njen povratak. Dok su sedeli u dvorištu, Miki Đuričić je odlučio da se našali sa ukućanima, zbog čega je povikao:

Foto: RTV Pink

Stigla Miljana! Stigla Miljana! - govorio je Miki, nakon čega su svi ukućani odmah istrčali u dvorište: Gde ćete, šabani, gde ćete?! - smejao se Miki.

Foto: RTV Pink

Kada se Miljana stvarno vratila iz kupovine, rešila je da podeli svima stvari onako kako su napisali na spisku. Kese su zadrugari uneli u Belu kuću, stavili na sto i počeli da dele namirnice, a onda su nastale nove svađe.

Prvo su se posvađali Slobodan Radanović i Maca Diskrecija, koja je pevaču rekla da širi negativnu energiju, što je njega još više iznerviralo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ma, proširiću ti ja vilicu! Nisi bitna, devojko! Ostavi me na miru. Ne postojim - govorio je Slobodan Maci.
E, dečko, ti nisi bitan! Da se ne j*beš sa Lunom po rijalitinu, ne bi te bilo - odbrusila je Maca pevaču.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević se iznervirao kada je primetio da nije dobio broj paklica cigareta koje je tražio, a Miljana Kulić se posle nekoliko minuta setila da nisu sve cigarete u jednoj kesi, već u više, zbog je novinar smanjio nervozu. Dok su delili stvari, Maca Diskrecija uspela je da se posvađa i sa Gordanom Džehverović.

Foto: RTV Pink

Matora k*rvetina jedna! Neće te niko j*bati za 10 evra! - govorila je Maca na račun Gordane Džehverović.

Oženjeni pevač, koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario u "Zadruzi", sa Lunom Đogani, Slobodan Radanović, u toku raspodele namirnica uspelo je da se posvađa i sa Dragicom Janičić, a zatim su u raspravu ušli Jovana Tomić Matora i Nemanja Đerić Đekson, koji je branio Andrijanu Radonjić. Zbog svađe ovih ukućana reagovalo je i obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Majmunko mala, šta mi se unosiš u facu?! Ne pominjete sve! Niko ne spominje Andrijanu i njenog ćaleta, već svi Milana - govorio je Đekson Jovani.

Foto: RTV Pink

Đeksona je iznerviralo što je Matora uporno ponavljala da treba podeliti stvari Milanu Miloševiću, a što se niko nije setio namirnica Andrijane i Duška Radonjića. Podsetimo, Đeksona prate priče da oseća nešto više prema pevačici od prijateljstva.

Radosav Stefanović Žuti posvađao se sa Saškom Karan, koja je želela da uzme stvari za Kristinu Kockar, koja je u tom trenutku bila sa još tri zadrugarke u salonu na sređivanju zbog fotografisanja za dnevne novine "Informer". Saška je na kraju uspela da uzme jako mali broj stvari za ovu ukućanku. Nervozan je bio i Bora Santana.

Foto: RTV Pink

Hoćeš sve da vam uzmem ovo?! Da vam se pop*šam? Bez blama ću uzeti ovu čokoladicu - rekao je Santana, nakon čega je otuđio slatkiš Milice Dugalić koja se dodatno iznervirala.

Milica Dugalić se zatim posvađala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a Kristina Kockar primetila je da ju je neko uzeo sa stola miris koji nije mogla da nađe, a koji joj je kako je govorila veoma vredan, međutim brzo ga je pronašla.

Foto: RTV Pink

Da li ova mene za*ebava? Zorana, Janjuš, Andrijana i njen otac nisu dobili ni spisak, ni namirnice. U tome je fora, ti kažeš da sam ja ološ koji grabi! Promenila si se do j*ja! - govorio je Đekson Milici dok se svađao sa njom.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-prilozima.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'