AKTUELNO

Ukućanka je najiskrenije pričala o ovim ukućanima.

Ono što je definitivno izazvalo pozitivne reakcije svih gledalaca jeste nepredviđena situacija koja se dogodila između novog ljubavnog trougla u Zadruzi: Bane Čolak, Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Svima je već dobro poznata priča o njima, a voditelj Ognjen Amidžić je u toku noći čak odradio i intervju sa njima.

Zadrugari su međusobno zbijali šale, a onda su Miki i Nadežda odlučili da se našale na Banetov račun.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda i ja smo se složili da smo mnogo povredili Baneta, srce nam se cepa. Mi smo otkrili da Bane ipak ima emocije prema njoj. Ja sam ovde iskorišćen da bi se ona osvetila njemu, ja sam ovde žrtva. Izgubio sam prijatelja, posle mi se Nadežda svidela, pa sam razmišljao i shvatio da sam iskorišćen - rekao je Miki.

Bane se zbog ovih reči ni najmanje nije naljutio, ali je priznao šta je ono što ga je najviše pogodilo kada je njihov odnos u pitanju, a isto tako nije osporavao da je Miki zaista bio iskorišćen od strane njihove drugarice Nadežde.

Miki i ja smo drugari ovde od početka, tako da smo sve ovde delili od prvog dana. Miki me naučio da ne budem konzervativan. Kad sam to saznao bilo mi je teško da primim k srcu, on je mene učio da treba da prebolim i da je ljubav nešto sasvim drugo. U momentu mi je stvarno bilo teško... krivo mi je bilo što je deset ljudi znalo, a ja nisam. Kad je prošlo dva, tri dana shvatio sam da ako smo delili hranu, cigare, što ne bismo i ovo. Meni je krivo što je on iskorišćen, ništa drugo - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadeždu ovi komentari nisu doticali, ali je otkrila nešto što je šokiralo javnost, a to je priznanje da je od samog početka njenog učešća bacila oko na Mikija.

Ja sam slobodna devojka, imam pravo da radim šta hoću. Ja sam prema njemu gajila simpatije od početka, a za to niko nije znao - rekla je Nadežda.

Povrh svega, Miki je morao da kaže da bez obzira na sve podržava Nadeždu u potpunosti i da to što je sa njim uplovila u ljubavnu aferu na kratko ne znači da se njen moral dovodi u pitanje, a obrazložio je i zašto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde se više ne zna ko sa kim, imamo sve slučajeve. Nema devojke koja nema napolju dečka, a ovde jurcale sa drugima i sad svi upiru prste na Nadeždu. Glupo je što nemoralne osobe to govore - rekao je Miki.

Na kraju svega, Ognjen je upitao Nadeždu da kaže pred svima kome njeno srce od njih dvojice ipak pripada, a njen odgovor nasmejao je sve.

Videćemo, zavisi sve od njihovih izjava. Ja mu ovde dođem ko štrumfeta - rekla je za kraj Nadežda.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'