AKTUELNO

Jedna se smirila!

Nakon što je videla da se njena devojka Sanja Stanković svađa sa Mikijem Đuričićem, Jovana Tomić Matora odmah je dotrčala do sobe za rebabilitaciju, gde je i ona počela da se raspravlja sa ovim ukućaninom.

Foto: RTV Pink

Kako bi se Matora smirila, ukućani i obezbeđenje odveli su je u spavaću sobu. Međutim, Jovana je bila jako nervozna, zbog čega je želela da nastavi svađu sa Mikijem. Sanja je sprečavala Tomićevu da izađe iz sobe, a onda su se njih dve nasred sobe posvađale.

Ne može da priča da je on svetac. Nemoj ja njemu da pričam šta je njegova devojka. Sada ću ja da mu j*bem mater! Skloni se od mene! Udariću te! Skloni se od mene! - govorila je Matora Sanji.

Foto: RTV Pink

Alo, Jovana, nisi ok! Nemoj to da radiš! Molim te, smiri se! Nemoj da ideš tamo! Kao Boga te molim! Vidiš da nije normalan! Šta je sa tobom? Valjda tebi Sanja veruje šta si rekla, sada ćeš ti njemu da dokazuješ... Vidiš da na sve udara. Ne zna čovek šta će! - pričala je Teodora.

Foto: RTV Pink

Osim Teodore, oko Matore su bile Luna Đogani, Bora Santana, Sanja Stanković, Milan Milošević i Ana Korać.

Vidi je, ona je plava, čoveče! Sedi, molim te, brate! Plava si, bre! J*bote! Molim te, stani! - savetovao je Bora Matoru.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Hoću da idem da raspravim. Ja ovakvog čoveka ne poznajem. On je spreman d*pe svoje da da jer je umislio da će da pobedi! J*bao sam Nadeždu, pa kao ajde... Ja se njega ne bojim, neka krene! - izjavila je Jovana.

Matora je u jednom trenutku izašla iz sobe, tražila od stanara da je ne zaustavljaju, a kada se čuo glas iz zvučnika da se vrati u spavaću sobu, Jovana je to uradila i nije otišla kod Mikija.

S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'