AKTUELNO

Biljićeva plakala kao kiša zbog Mikija.

Pre nekoliko dana Miki Đuričić je samoinicijativno napustio najgledaniji rijaliti na ovim prostorima. Nakon njegovog izlaska stiglo je pismo u kom su zadrugari obavešteni da je pčelar iz Kupinova diskvalifikovan i da se više neće vraćati u Belu kuću.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Miki se u Zadruzi verio sa Nadeždom Biljić, koja je nastavila svoje takmičenje, ali je već danima utučena zbog njegovog odlaska. Ove večeri,nju su preplavile emocije i sećanja, pa više nije mogla da zadrži suze.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pevačica se osamila kod jezera, a za njom je odmah došla Luna Đogani, koja je pokušala da je smiri.

Ne mogu da izdržim, ni tamo ni ovde - plakala je Biljićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Šta mi pričaš, ja ludim. Nikome nije lako - tešila ju je Luna.

Nadežda se žalila modnoj blogerki kako joj Miki mnogo nedostaje zato što su se neverovatno zbližili nakon veridbe.

Nije zbog rijalitija, nego se vežeš. Da bar znam da je otišao zbog mene, ja sam ostala ovde, spavam u tom krevetu, a njega nema. Ja nisam došla ovde da se zaljubim. Ali mi smo stvorili neki svet naš - ridala je Nadežda.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Veruj mi da ti je lakše što nije tu. Izdrži još 20 dana. Ako ja mogu, možeš i ti. Ja sam ovde devet meseci. Sa čovekom sam bila 24 sata, sada smo kao dva stranca. Trpim sva ta poniženja, svaki dan - podelila je svoju tugu Đoganijeva sa svojom cimerkom.

Biljićevoj je bilo žao i zbog toga što, kako kaže, ne može da ispoštuje ono što joj je Miki tražio, a to je da ostane smirena i da ne pravi dramu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE ODBRUSILA LUNI JER JU JE POMINJALA Maša Terzić se opet oglasila i NATRLJALA JOJ OVE REČI NA NOS! (FOTO)

Ipak, Luna nije dugo slušala Nadeždu, pa ju je ubrzo ostavila i vratila se svojim aktivnostima. Nadežda je nastavila da plače sama na klupi pored jezera.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'