AKTUELNO

Maneken će zasigurno biti oduševljen.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković važe za jedan od najskladnijih parova u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Njihova ljubav je opstala uprkos brojnim turbulencijama a uskoro njih dvoje proslavljaju devet meseci veze.

Foto: TvPink Printscreen

Mlada pevačica je povodom ove proslave posetila Rajski vrt i sa Drvetom mudrosti porazgovarala o iznenađenju koje želi da priredi svom dragom.

Htela sam da te zamolim nešto. Sutra je meni i Anđelu devet meseci a to su najlepši trenuci i uvek volimo da iznenadimo jedno drugo. On je mene prošlog meseca iznenadio jako lepo pa sam ja poželela da ga iznenadim. Nešto sam isplanirala. Sutra je Zadrugovizija, kada završimo sa nastupom, kada Ognjen dođe kod nas da donese taj poklončić, kikiriki puter koji on obožava, i pismo koje sam mu napisala. Onda bih rekla da pogleda video bim. On je poželeo da pogleda onaj snimak ako postoji kada je on meni napravio iznenađenje, kada je bio vatromet, da se to pusti. Ako može da bude neka mašnica na tom kikiriki puteru i ako ne može taj snimak kada je on meni napravio iznenađenje može neki snimak koji su nama napravili fanovi. Poželela sam to ako je moguće, ako nije ja ću mu samo dati pismo - objasnila je Džehverovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da brineš, smislićemo već nešto - reklo je Drvo.

Anđelo je do sada mnogo puta iznenadio svoju lepšu polovinu a sada je Teodora odlučila da pokaže svoju kreativnost i ljubav manekenu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMA SEBE NE SME DA POGLEDA U OGLEDALU! Luna priznala: Ja sam CRNA OVCA, imam strah od izlaska na binu na 'Zadrugoviziji'! (VIDEO)

Pevačicin razgovor sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'