AKTUELNO

Suđenje je, ipak, uspešno završeno.

Za vreme žurke svi zadrugari koji su napravili neki prekršaj morali su za to da odgovaraju pred sudijom Snežanom Ilić. Tokom večeri Darija Stević je uhvaćena u krađi novca pevačice Zorice Marković, a zbog toga je morala da "plati" svoju kaznu.

Sudija u penziji, Snežana je pozvala sve svedoke i zastupnike tužioca i tuženog da iznesu sve detalje krađe.

Foto: TvPink Printscreen

Obula sam patike, otišla po jaknu i krenula sam da spavam, a one su me jurile za neke pare, a ja sam imala samo ovo u džepu - rekla je kratko Darija, a onda je svoju stranu priče iznela i Zorica.
Ja sam došla do stola da igram blek džek. Ovaj novac sam spustila na sto i okrenula se ka Suzani i pričala o Miši Laguni. Dok smo nas dve pričale, ja to nisam videla, iza mojih leđa je uzela novac i onda sam je videla kako trči. Ja sam se okrenula da uzmem novac i nije ga bilo na stolu. Ja sam krenula za njom... Izvinite, mucam, potresena sam. Ja se sva tresem... Ona drži njenu jaknu i tu sam našla sa njene unutrašnje strane. Tu je bio i Mirko, ne znam ko je još video - pričala je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, pravo da govore su imali i svedoci i zastupnici obe strane, a Suzana je zatražila da ona prva da izjavu, jer je bila očevidac pomenute situcije.

Zorica je poželela da igra blek džek. Dok smo mi pričali, ja sam snimila kako je nas Darija gledala. Ona je stajala za stolom, kao da je tipovala, gledala je i gledala. Zorica i ja smo pričale o Miši Laguni  - pričala je Suzana, dok je sve to negirala Darija.

Foto: TvPink Printscreen

Činjenice koje su izneli pristutni su izveli iz takta Stevićevu, pa je počela da baca sve po sudnici, čak je u jednom momentu i napustila suđenje, a po povratku je pokušala da "podmiti" Snežu, što je nju jako iznerviralo.

Foto: TvPink Printscreen

Sudija je prokomentarisala da se u svojoj profesiji nije susretala sa ovakvim slučajem i tim povodom joj izrekla ovu kaznu:

Vi ćete da iznesete napolje sve posteljine i pretresete ih, posle toga da ih vratite i zategnete sve krevete, to ćete sutra kada ustanete. A druga kazna, jer ste nastavili da se ponašate sa nepoštovanjem, da ometate rad suda, vi ćete sada da istrčite pet krugova - saopštila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMALO DOŠLO DO FIZIČKOG OKRŠAJA! Toma se UNEO Mini u FACU, a onda je ON SKOČIO da je ODBRANI! (VIDEO)

Snežana nije mogla ni naslutiti da su zadrugari došli na ideju da isceniraju celu krađu, čak je i Zorica odglumila da joj nije dobro. Oni su se odlično zabavili, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Zadruga 2

'