AKTUELNO

Urlala je sve vreme na njega!

U Zadruzi je danas nakon raspodele budžeta došlo do sukoba između Baneta Čolaka i Bore Santane, a sve je izazvala Zerina Hećo. Nakon što ih je obezbeđenje razdvojilo, Bane i Zerina su se izdvojili od svih i počeli da se svađaju zbog svega što se desilo.

Foto: Rijaliti Zadruga

Zerina je poludela što je Bane napao Boru, te mu saopštila da želi sa njim da završi priču:

Ja ću izaći sad! Ja ne mogu ovo da trpim! Kod tvoje porodice, jer ti i ja planiramo život posle ovoga koji komplikujemo ovde! Izvini što sam Zerina Hećo, što se svađam, što nisam zakopčana do grla! Ja sam najgora devojka na svetu, nađi neku drugu! Ja ti sad kažem da završavamo priču! Ja ne želim da se komentariše kako sam ja tvoja šefica i dominatna i tvoja mama. Ja ne želim da ljudi komentarišu napolju! Kad je nervozna, ona ne zna da se ne dere, to je Zerina! Ja ispadam sama sebi budala! Ja završavam priču sada ovde! Ti si trebao po našem dogovoru da ne budeš taj i da mi ovo ne priređuješ! Neću da se konstruiše priča da ja razdvajam dva druga - vikala je Zerina.
Što si započela svađu oko budžeta? Oko nečega što nema veze sa nama? Nemoj da vičeš! Ti sad raskidaš sa mnom? Ako završavaš sa mnom posle 12 dana, ti si jedna pi*kica, a rekla si mi posle razgovora sa mojom mamom da ćemo se držati zajedno - upitao je Bane.

Foto: Rijaliti Zadruga

Njihova svađa je potrajala, a šta su sve jedno drugom rekli jedno drugom pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'