AKTUELNO

Oni su dužni da sledećih sedam dana slušaju Bojana.

Kako nalažu pravila Zadruge, novoimenovani vođa Bojan Gaćeša večeras bira svoje potrčke, koji će ga do kraja njegovog mandata služiti, a osim njih, bira i omiljenu osobu, koja uživa određene povlastice, od kojih je jedna od njih da može da spava u hotelu.

Kada je u pitanju njena omiljena osoba, Bojan je izabrao Olju Bajrami.

Izvinjavam se koga sam uvredila, ja znam svoje emocije i neću da budem žrtva. Želim da ostanem ovde, ja u hotel ne idem - rekla je Olja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gaćeša je večeras morao da donese tešku odluku, te je odlučio da njegovi potrčci budu Miljana Arsić i Jovica Putniković.

BIću iskren i reći ću da sam za dva potrčka izabrao Miljanu Arsić i Jovana Putnikovića i to danas, zbog toga što su se Mina i Joca pokačili i posvađali zbog Miljane, ali nisam siguran. Želim da vidim šta će da se desi u daljoj priči i kako će se snaći.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam da tu nema više ničeg među njima, ja verujem u ovo što smo Joca i ja pričali. On hoće da se ja promenim i ja sam rekla da želim da pokušam. Očigledno mi to nije pošlo za rukom i posvađali smo se oko neke sitnice - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se mene tiče, nisam očekivala ovo. Pogotovo od Bojana, ja sam mu se predstavila kao prijatelj. Zna koliko sam vezana za Nevenu. Bila sam tu kad god mu je bilo potrebno - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bojana sam smatrao za prijatelja, u njega sam imao najviše poverenja i u Vladu. Nimalo nisam očekivao. Druga stvar, nisam rekao samo Miljani danas, sa više ljudi sam pričao. Rekao sam da sam pogrešio što sam joj dao drugu šansu - rekao je Jovica.

Kako će se izabrani potrčci snaći u novim ulogima, ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Pogledajte kako je tekao izbor omiljene osobe i portčka u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Rijaliti Zadruga

'