AKTUELNO

Nakon Baneta, narednih sedan dana novi vođa je on.

Jovica Putniković prošle noći napustio je najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadrugu 2" nakon što je dobio ceo jedan procenat glasova publike. Kako pravila igre nalažu, izbačeni ukućanin imenovao je novog vođu za ovu nedelju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon buđenja, ukućanima je stiglo pismo njihovog bivšeg cimera koji je odlučio ko će doći na mesto Baneta Čolaka koji je proteklih dana bio vođa.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, kratko ću kao i uvek. Krnjača, Borča, Ovča, ča, ča, ča... Leva obala Dunava mora da dominira ove nedelje. Nemanja, budi pravedan kao i uvek - pisalo je u pismu Jovice Putnikovića.

Foto: RTV Pink

Nemanja Tošić je odmah skočio na noge, pozdravio se sa Banetom i obratio se ukućanima. Tom prilikom svojim cimerima obećao je da ih neće štedeti ove nedelje. Večeras će Nemanja izabrati svoje potrčke i omiljenu osobu.

Hvala, Joci, hvala ti za ovo! Biću pravedan kao i do sada. Očekujte od mene paklenu nedelju. Pogotovu vi koji niste dobri sa mnom - rekao je Tošić.

Foto: RTV Pink

Ostali ukućani su izjavili da su oduševljeni što će narednih dana Nemanja Tošić biti vođa, a Aleksandra Subotić je poručila Nemanji i da se nada da će biti oduševljena i izborom omiljene osobe.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#nemanja tošić

'