AKTUELNO

Svi su se uskomešali na sastanku.

Rada Vasić ovoga jutra bila je jako nervozna jer je primetila da su joj nestale stvari iz garderobera i da joj je neko isekao komad garderobe. Ona je zbog toga vikala po kući, a tešili su je Miki Đuričić i Branislav Radonić Brendon.

Foto: RTV Pink

Tokom razgovora sa Brendonom on joj je rekao da misli da je joj je odeću isekla Dorotea Jovanović i savetovao je da o svemu otvoreno priča na sastanku, što se i dogodilo kada je stiglo pismo da je Jovica Putniković izabrao Nemanju Tošića za vođu.

Foto: RTV Pink

Da li je u redu da neko skuplja moje odelo i da uzmu da iseku moje odelo? Meni je Brendon rekao da je to uradila Dorotea. Kažu da je ona. Uzeli šta su želeli. Da li je to u redu? Ko šta ima sa mnom neka dođu za sto i neka se svađaju, a ne da budu kao biljke i da se igraju sa mojim odelom. Ovo nije dobro što se igraju sa mnom! Nemoj da se igrate sa mnom, loše će mu biti! - govorila je Rada.

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta je razlog! Imaju snimci, neka ih puste u četvrtak! Ja vas, Rado, podržavam! A ti, Brendone, budeš li s*ao po meni... - izjavila je Dorotea.

Foto: RTV Pink

Ja nisam rekao da sam ja video, nego da ljudi pričaju da si to ti - branio se Brendon.

Ukućani su zatim nastavili da komentarišu Nemanju Tošića koji je Radi obećao da će rešiti ovaj problem, a Dorotea je uspela da se posvađa kroz nekoliko minuta i sa Zoricom Marković.

Foto: RTV Pink

Što se tiče tih vaših stvari, ja sam sinoć bio do kasno sa Doroteom i Ramonom tako da mislim da nisu one - dodao je Sale Tru.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'