AKTUELNO

Sluti na nešto dobro.

Savo Perović je od trentuka kada se njegova majka pojavila na vratima Bele kuće presrećan što kraj sebe i ima veliku podršku, pa je svoju radost podelio sa Lunom Đogani i Davidom Dragojevićem.

Srećan sam što je ona ovde, jer je to jedina osoba koja mi ni u jednom trenutku ne želi loše, ali sa druge strane, to je mač sa sve oštrice, što znam kada je neko napadne, neću moći da ostanem imun - ispričao je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

Potom im je priznao da je imao veoma čudan san koji mu je nagovestio da će njegova majka doći u rijaliti i biti njegov anđeo čuvar.

Je l' se sećaš kada sam ti rekao da sam sanjao majku i da mi je rekla da izdržim još mesec, mesec i po dana. Došla mi u san kada sam se smorio. Od tog momenta sanjam glupe prostorije i tražim nekakve izlaze. Juče sanjam Draganu kako se krljamo najstrašnije, lizanje uveta, to je bila neka velika strast. I odjednom izlazim i otvaraju se vrata i ja izađem napolje. I ja se u momentu okrećem, to je bio odraz u staklu, kao nešto providno i, 'ladno, vidim sebe kao popa. U prevodu je značilo kao da sam našao izlaz. Ja sam mislio da ja ispadam i ja sam ukapirao da je ona ušla kao moj anđeo čuvar, kao neka pomoć - rekao je Perović, a potom je i Đoganijeva priznala da ju je sinoćni san preporodio, ali da će to ipak zadržati za sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Snovi imaju značenje. Imala sam mnogo lep san, bila sam zbog sinoć malo potresena. To vam neću ispričati, ali neka to bude moja mala tajnica - rekla je Đoganijeva.

Da li je Luna sanjala Slobu Radanovića, bivšu ljubav, ili je reč o nečemu sasvim drugom ostaje da saznamo.

Pročitajte još: GUŠILA SAM SE, DVA SATA SAM POVRAĆALA! Ana Krunićki pričala o SMRTI SVOGA OCA, pa otkrila POTRESNE DETALJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Savo Perović

'