AKTUELNO

Vaš profil može otkriti puno toga o vama.

Otkad je društvenih mreža, žene i muškarci mogu saznati puno toga o potencijalnim partnerima na temelju njihovih objava te ostalih online aktivnosti, prenosi portal Index.hr

I dok žene redovno tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni. Evo šta oni najviše gledaju:

1. Ko lajkuje i komentariše vaše objave

Naravno, mislimo na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, hteli oni to priznati ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

2. Vaše fotografije

Apsolutni broj 1, onoga šta muškarci gledaju na društvenim profilima žena, svakako su fotografije. Prvo ako može one s letovanja, a zatim i ostale. Imate li previše "napućenih" slika koje im idu na živce? Možda je vreme da pregledate profil i malo ga počistite.

3. Bivši momci

Pre postojanja društvenih mreža, za dobijanje ovakvih informacija morao bi vas pitati tokom nekog od sastanaka. Sada samo treba pronjuškati vašim profilom i videti postoje li još neki tragovi.

4. Čime se bavite, šta slušate

Faejsbuk je odlično mesto i za dobijanje informacija o vašim interesovanjima. Kakvu muziku volite, gde izlazite, čime se bavite u slobodno vreme, šta čitate, sve će to saznati iz vaših objava i stranica koje pratite.

5. Gde ste

Bilo da vas tek želi pozvati da izađete, već ste izašli jednom ili nekoliko puta, ili ste zajedno već neko vreme... Nijedan muškarac neće odoleti da pogleda gde ste se "čekirali" kada niste s njima. Uostalom, znate da je ista situacija i kod vas.

S. P,

#Fejsbuk

#Ljubav

'