AKTUELNO

Jedinstvena na svetu!

Danas, Željko Mitrović, vlasnik „Pink Media Group“ slavi 27 godina apsolutnog TV liderstva u regionu – 27. rođendan TV PINK. Pre samo koji sat uputio je srdačnu čestitku svim Pinkovcima, ali i onima koji se tako osećaju. Sada se ponovo javlja iz Rima svojim Instagram pratiocima sa sjajnim vestima.

"Ne gubim vreme ovde u Rimu! PR-DC sprema najnovije iznenadjenje, jedinstvenu na svetu, GT Pink lepoticu, sa premocnih 8 cilindara, za najprestiznije trke koje dolaze, Rim, Abu Dhabi, Dubai i fenmenalni Le Mans 24. Čast da je vozi ce imati prva zena pilot u srpskom timu i to sjajna italijanka Tamara Vidali. Pored toga ovo ce biti prvi GT na GPL (gas) na ovim prestiznim trkama , sposoban da izdrzi u kontinuitetu citavih 6 sati Ako uspemo da stignemo promovisaćemo je vec na prestiznom sajmu u Padovi 20og Oktobra." rekao je Mitrović.

Vlasnik ružičaste imperije ni na putovanju očito ne gubi vreme, a i ideje mu svakako ne manjkaju. Sa zadovoljstvom očekujemo najprestižnije trke, kao i sajam u Padovi, i da vidimo GT Pink lepoticu na delu – jer činjenica da je jedinstvena na svetu sigurno obećava.

Autor: S.P.

#GT

#GT Pink

#PR-DC

#Sajam Padova

#Trke

#Željko Mitrović