AKTUELNO

Oduševljen!

Pink Media Group na čelu sa Željkom Mitrovićem ne prestaje da iznenađuje, a dokaz za to je činjenica da će danas, na sajmu u Padovi, biti predstavljen željno očekivani Pinkmobil.

Foto: Jelena Simonović, Instagram.com/zeljkomitrovic

Naime, Pink Media Group na čelu sa Željkom Mitrovićem trudi se da uvek bude u skladu sa savremenim tokovima, te je ovaj automobil konstruisan na pogon zelenom energijom, i impresivan je podatak da mu je snaga čak 504 konjske snage, da razvija brzinu od 340 kilometara na čas, i da ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1, 9 sekundi. Mitrović najavljuje i prve trke na kojima će učestvovati Pink mobil, 28. novembra i to sa prestižnim timom koji sačinjavaju tri žene koje su svojevrsni simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija.

Međutim, ono što je posebno očaralo javnost jeste da je čuveni Fabio Lamborgini, tvorac jedne od najpoznatijih marki automobila, koji je bio oduševljen dostignućem koje je priredio Pink Media Group.

- Pred sutrašnju premijeru i predstavljanje Pinkmobila u Padovi, naš štand je posetio i Fabio Lamborgini lično - napisao je sinoć Željko Mitrović u okviru svoje objave.

Autor: P.R.

#Željko Mitrović