AKTUELNO

Kejti je pozvala kolege vozače da ne postanu žrtve iste greške i želela je da upozori druge. Manje poznate greške u vožnji mogu iznenaditi vozače i mogu uzrokovati da padnete na tehničkom pregledu ili još gore, da dobijete novčane kazne.

Iako se automobilski dodaci kao što su nalepnice i osveživači vazduha mogu činiti bezopasnim, jedna žena je rekla da ovi proizvodi mogu da izazovu probleme kada je u pitanju odlazak automobila na tehnički pregled.

Nakon lošeg iskustva, devojka je podelio video na svom TikTok-u upozoravajući druge vozače da budu svesni njene greške. Rekla je da je postavljanje pojačivača mirisa okačeno sa retrovizora značilo da je prekršila pravila. Da bi ostali znali, Kejti je rekla ostalim vozačima da paze i ne prolaze ni njih i pokazala je šta je pisalo u izveštaju:

- Odmah popravite (veći kvarovi). Vozačev pogled na obavezni spoljašnji retrovizor značajno je pogođen centralnom prednjom opstrukcijom (osveživači vazduha na ogledalu).

Kejti bi mogla da se iznendai jer bi mogla da bude kažnjena i sa 1.000 funti (135,769 dinara) i tri kaznena boda za grešku koju je napravila.

Autor: