AKTUELNO

"Lajvstrimovaćemo na X i Meta platformama. Sve što će biti vidljivo u kadru kamere biće antički Rim, dakle ništa moderno," napisao je Mask

Ilon Mask, najbogatiji čovek sveta, ponovo je uzburkao javnost najnovijom izjavom na društvenoj mreži X. Nakon što je Mark Zakerberg, direktor kompanije Meta, prihvatio provokativni poziv na duel u oktagonu, Mask je otkrio gde i kako će se ova neobična borba odvijati.

"Lajvstrimovaćemo na X i Meta platformama. Sve što će biti vidljivo u kadru kamere biće antički Rim, dakle ništa moderno," napisao je Mask.

On je dodao da je razgovarao sa premijerom Italije i ministrom kulture, te su se složili oko "epske lokacije" za ovaj događaj.

Iako detalji o tačnoj lokaciji i datumu događaja nisu otkriveni, očekuje se da će ovaj neočekivani duel između dve tehnološke ikone privući pažnju miliona gledalaca širom sveta i da će biti održan u Koloseumu u Rimu.

Spekuliše se da će Mask i Zakerberg, osim fizičkog obračuna, razmenjivati mišljenja i stavove o budućnosti tehnologije, veštačkoj inteligenciji i ulozi društvenih mreža u modernom društvu.

Autor: