AKTUELNO

Sajam automobila "DDOR BG Car Show 06" i 12. Međunarodni sajam motocikala "Motopašion" biće održani od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu, a očekuje se rekordan broj automobilskih i moto brendova, i velika pažnja posetilaca i šire javnosti.

Sajam automobila održava se u okolnostima rastuće registracije novih automobila u Srbiji, budući da je samo prošle godine regitrovano skoro 16 odsto više novih automobila nego u 2016. godine, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

S obzirom na očigledne znake stabilizovanja tržišta i porast tražnje novih automobila, i za posetioce sajma i za uvoznike i distributere, pravi izazov biće formulisanje najpovoljnijih mogućih sajamskih i predsajamskih uslova kupovine.

Za očekivati je da će najveću pažnju posetilaca, ali i šire javnosti, privući luksuzni brendovi, a iznenađenja u premium segmentu nikada nije nedostajalo, pa neće ni ovoga puta, navodi se u saopštenju.

S obzirom da je jedan od koncepcijskih imperativa ovih sajmova i promocija tehničko-tehnoloških, dizajnerskih, ali i svih drugih inovativnosti u sektorima koje pokrivaju, domaću javnost svakako će zanimati i trendovi i noviteti u vezi sa alternativnim pogonskim rešenjima i novi koncepti hibridnih i elektro pogona, te nova dostignuća sa ekološkog i bezbednosnog stanovišta.

Sajamskoj ponudi putničkih automobila i motocikala biće pridodata i terenska vozila, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, proizvodi prateće industrije, tuning oprema, ali i finansijske institucije, osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja.

Posetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre i druga zadovoljstva, što će posetu sajmovima učiniti ne samo informativnom, poučnom i korisnom nego i zabavnom, zaključuje se u saopštenju.

#Automobil

#Beograd

#sajam

'