AKTUELNO

Doček Nove 2019. godine na beogradskim trgovima trajaće tri dana, od 30. decembra do 2. januara, a prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile, glavne zvezde na bini ispred Doma Narodne skupštine biće Bajaga i Haris Džinović.

- Gradski doček Nove godine će se i ovaj put održati ispred Doma Narodne skupštine - poručuju iz Centra beogradskih festivala (CEBEF) koji Za razliku od Bajage i Harisa koji su odlučili da pevaju na otvorenom, doček Nove godine će u Beogradu radno provesti, ali u zatvorenom prostoru, u nekom od hotela, klubova ili restorana.su tradicionalno zaduženi za organizaciju ovakvih manifestacija.

Zbog radova na Trgu republike ove godine biće izmešten Trg otvorenog srca.

Foto: Tanjug

- On će se preseliti u neposrednu blizinu Trga republike, na potez između Trga republike, Knez Mihailove i Obilićevog venca, kao i na deo platoa ispred Filozofskog fakulteta - dodaju u CEBEF-u.

Najveća zabava za mališane planirana je na Trgu Nikole Pašića.

Foto: Tanjug

- Klizalište na Trgu Nikole Pašića će postati Ledeni park, prostiraće se na 1.200m2 i u svojoj ponudi će imati i sankalište za najmlađe, kao i gejming zonu, ali mnoge druge interesantne sadržaje i programe. Beogradska zima počinje 1. decembra 2018. godine i trajaće do 31. januara 2019. godine. Održaće se na više od 20 lokacija - zaključili su iz CEBEF-a.

#Beograd

#Doček

#Nova godina

'