AKTUELNO

Pucanje cevi na jednom od gradilišta u Takovskoj ulici, od Glavne pošte do Svetogorske, stvorilo je opasnosti od pada krana koji je propao, a ekipe za demontažu se još uvek nalaze na licu mesta.

Kako smo ranije javili Takovsku ulicu, od Glavne pošte do Svetogorske, potpuno je blokirala policija, zbog bezbednosti građana.

Na lice mesta stigla je dizalica koja radi na demontaži krana, koja se još uvek nalazi tamo.

Gradonačelnik Beograda: U toku je demontiranje krana u Takovskoj

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u toku demontiranje krana na gradilištu u Takovskoj ulici, koji se danas nakrivio usled pucanja vodovodne cevi u toj ulici i destabilizacije podloge. Na lice mesta su stigla tri pomoćna vozila koja pomažu demontiranje i osiguranje problematičnog krana, rekao je Radojičić novinarima u Beogradu. - Došli su radnici koji rade. U idealnim uslovima radovi će trajati do jutra, a ako dođe do nepredviđenih problema mogu potrajati do sutra popodne. Snabdevanje vode će biti putem cisterne. Trenutno ništa nije do Grada, jer je reč o privatnom gradilištu - naveo je Radojičić.

Policija se nalazi kod Glavne pošte, kao i na uglu Takovske i Svetogorske i ne dozvoljava automobilima da prođu.

Foto: Pink.rs

Zbog zatvaranja Takovske ulice u Beogradu, danas su promenjene linije gradskog prevoza, saopštio je GSP.

Izmenjene trase autobuskih linija pogledajte na linku:  VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: IZMENA GRADSKOG SAOBRAĆAJA u zbog zatvaranja Takovske ulice!

#Beograd

#Saobraćaj

#opasnost

'