AKTUELNO

Željko Mitrović zna da razoruža.

Došla je transformacija u znaku Škorpije. Ta energija pomaže da se stvari posmatraju ispod površine. Astrolozi govore da smo u ovom periodu emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Željko Mitrović, sa svojim bendom MONX, intuitivno jaše na tim talasima i publici je predstavio najnoviju numeru pod nazivom "Zaboravi na vreme". Iskreno, emotivno i upečatljivo – kao i period u kom se astrološki nalazimo.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Balada, "Zaboravi na vreme", novo čedo MONX porodice, dvadeset druga je po redu pesma, ali i video od najavljenih trideset. Ono što svakom poznavaocu, ali i laiku se javlja gotovo na prvi mah je uticaj Vitni Hjuston na bend MONX u ovoj numeri. Bez greške, Željko Mitrović i njegova mlada družina, inspiraciju su pronašli u pop divi neverovatnog vokala i bogate karijere. Nekadašnja Pinkova Zvezdica Isidora Mitić, sada mlada dama izuzetnog glasa i pojave, dostojno je odgovorila na inspiraciju benda i svojim vokalnim izvođenjem doprinela da ova pesma zvuči svetski, emotivno, oslobađajuće, ali i moderno. Mlada energija koja donosi svoju specifičnost, pomešana sa Mitrovićevim znalačkim iskustvom – dobitna je kombinacija koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Nije lako, a ni tek tako iz nedelju u nedelju, iz meseca u mesec napraviti nešto vredno. Nešto što je dopadljivo, zabavno, interesantno, a drugačije. Ipak, ova petorka – sa Mitrovićevim sigurnim kormilom, dokazuje da je to njihova stvarnost.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

A da ne bude da MONXi samo gledaju u zvezde, mora se primetiti da je ova pesma energetski dosta jaka, jer je izašla nakon Velikog petka - Za Prvi maj, praznik rada, a odmah zatim je tu i Uskrs – najradosniji hrišćanski praznik. A ova pesma najavljuje, grli i ispraća svu tu energiju koja je oko nje. Svaki dan nova emocija, i svaki dan nadasve pogodan da se kroz novo emotivno stanje Mitrovićev fantastični odabir tonova posluša iznova i iznova. Jer ova numera pri svakom novom slušanju, sa sobom donosi nove probuđene horizonte.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Autor: S.P.

#Isidora Mitić

#Izazov

#Monx

#nova pesma

#novi spot

#Željko Mitrović