AKTUELNO

Posle uspešne vakcinacije koju smo organizovali u beogradskom tržnom centru "Ušće", tokom naredne nedelje pripremamo punktove za vakcinaciju u još dva tržna centra, "Rajićeva" i "Beo šoping centar" u Vojislava Ilića, saopštio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je odgovarajući na pitanje Nevene Pavlović u Fejsbuk intervjuu, koji se emituje uživo od 18 sati, rekao da će Grad Beograd nastaviti da pravi dogovore sa kompanijama koje zakupljuju lokale u tržnim centrima, da daju vaučere građanima koji su se vakcinisali.

Vesić je rekao da se autobus koji je pretvoren u mobilni punkt za vakcinaciju pokazao kao sjajno rešenje, jer je juče na Adi Ciganliji u autobusu vakcinisano 285 lica, a danas u Rakovici 333.

Autobus je sutra u Barajevu gde je pijačni dan, a potom će biti u Lazarevcu i drugim beogradskim opštinama. Sledećeg vikenda autobus će biti na Sava promenadi - najavio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Kako je saopštio Beoinfo, Vesić je izrazio zadovoljstvo što je Beograd najbolji kada je vakcinacija u Srbiji u pitanju i naglasio da Beograd prvi primenjuje nove stvari kao što je vakcinacija u tržnim centrima i autobusu za vakcinaciju.

Kada sam to predložio, nisu svi bili za, ali kao i uvek bio sam uporan, a podržao me je predsednik Vučić - rekao je Vesić.