AKTUELNO

Samo elegantno.

Pre samo 4 dana Željko Mitrović je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, kako njegov razvojno istraživački centar je razvio oko sa kamericom digitalnog robota, tv-voditelja, a sada sa ponosom je predstavio najnoviju pesmu njegovog benda MONX, pod nazivom „Elegantno“. 24. numera od najavljenih 30 u okviru izazova u kom Mitrović sa svojim bendom učestvuje od prvih dana decembra prošle godine.

Foto: Pink,rs/Printscreen

Foto: Pink,rs/Printscreen

Posebno zanimljiva stvar vezano za najnoviju pesmu MONXa je da se Isidora Mitić u videu „Elegantno“ predstavila publici na jedan potpuno drugačiji način, u svetlu u kom je do sada nismo videli. Svi smo navikli na Isidoru, nekadašnju Pinkovu Zvezdicu, a sada vokal Mitrovićevog benda MONX, kako praši svojom neverovatnom bojom glasa – iza kog nikada ne bi mogli samo po slušanju da naslutimo da se krije dvadesetogodišnji devojčurjak. Ali ovog puta, Isidora je pokazala svoj najnoviji talenat i oprobala se u ulozi glavne glumice, u najnovijem spotu benda MONX. 

Foto: Pink.rs/Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen

Đorđe Miljenović- Skaj Vikler, sa Mitrovićem, Mićom i Acom u 24. numeri benda MONX donosi pravi, snažan i autentičan rokenrol gruv. Beskompromisno i jako, kao što rokenrol i treba da bude! Ovi momci su apsolutno ozbiljno uzeli stvar u svoje ruke i pokazali i dokazali da je gitarski zvuk, ipak nešto na čemu se popularna muzika gradi i da se bez njega ne može. Kao i da ovakva skupina, sa Mitrovićem na čelu, savršeno dobro zna, iako svake nedelje izbacuju novu stvar, kako se publici drži pažnja i kada je vreme da se regionalno tlo zadrma jednim opasnim rokenrol saundom. Onako elegantno, rokerski!

Foto: Pink,rs/Printscreen

Željko Mitrović je na svom Instagram profilu, zagolicao javnost da je ovo samo početak i da MONX družina nakon ovog neobičnog izazova vernoj publici sprema nešto sasvim nepredvidivo, razuzdano i potpuno novo kada je muzika u pitanju. Da li Mitrović sa MONXima planira još neverovatnih projekata i izazova!? Ono što je sigurno je da moramo da se strpimo još malo, a solo na bubnju Miće Kovačevića za sam kraj pesme, navodi publiku da posumnja da je u pitanju sigurno nešto vanredno i elegantno.

Foto: Pink.rs/Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen

Autor: S.P.

#Elegantno

#Isiodora Mitić

#Izazov

#Mića Kovačević

#Monx

#Rok

#nova pesma

#novi spot

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović