AKTUELNO

Uz metro, građani tog dela grada živeće u boljim uslovima, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Rekonstruisani sportski tereni na Stojčinom brdu u beogradskom naselju Mirijevo poboljšaće svakodnevni život za skoro 50.000 Beograđana koji žive u tom dela grada, ocenio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

Sportski kompleks u naselju Mirijevo u opštini Zvezdara čini pet različitih terena, a planira se i izgradnja vrtića, treći sportski teren i rekonstrukcija prostora mesne zajednice koji će predstavljati prostor za kulturu.

Foto: Beograd.rs

Vesić je tokom obilaska rekonstruisanih terena, kazao i da će u tom naselju biti prva linija metroa za čiji je završetak gradnje, prema ranijim najavama, planirana za 2028. godinu.

Foto: Beograd.rs

- Uz metro, građani tog dela grada živeće u boljim uslovima - kazao je Vesić.

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić istakao je da je ta opština jedna od retkih s pozitivnim prirodnim priraštajem, a da dobra sinergija i podrška grada doprinosi poboljšanju kvaliteta života njenih stanovnika.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

- Kompleks terena su građani tražili, a mi smo uz pomoć grada i JKP Zelenilo to omogućili kako bi na kvalitetan način provodili vreme - rekao je Jeremić.

Foto: Beograd.rs

Dodao je da se iz budžeta opštine izdvajaju sredstva za još terena i igrališta i navodi da je briga za najmlađe najveća investicija za budućnost.

#Goran Vesić

#Mirijevo