AKTUELNO

Mitrović iznenadio sve kada se ponovo pojavio za klavirom.

Medijski mogul, Željko Mitrović je na svom Instagram profilu objavio da je u saradnji sa Pinkovim razvojno istraživačkim centrom završio najnoviji projekat – dron, Princezu neba, Rw20. Poznat po tome da njegova kreativna stvaralačka energija nema mira, samo dan nakon toga odlučio je da sa svojim umetničkim kreativcima zavlada Dorćolom. 

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Vreo beogradski asfalt, postao je još vreliji kada je na njega kročila MONX ekipa, ali i Željko za klavirom. Dvadeset deveta numera po redu, pod nazivom "Vatrena psihodelija", insprisala je Mitrovića i MONXe da pred sam kraj muzičkog izazova 30 pesama – za za 30 nedelja, urade do sad neviđeno i upečatljivo. Na mestu nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu, kod čuvenih silosa, Mitrović je rešio da ostavi svoj trag i zatrese Dorćolsko letnje veče pravom gitarskom svirkom.

"Vatrena psihodelija", još jednom je pokazala zašto Mitrović niže uspehe sa svakom novom pesmom. Njegov, za široke mase, novootkriveni talenat za klavirom u ovoj hitičnoj numeri pokazao se kao odličan sklad uz virtuoze poput Miće Kovačevića na bubnju i Ace Metinija na gitari. Naravno, moćan vokal Isidore Mitić daje na opštem utisku da ova brza numera iza sebe ima ozbiljnu ekipu muzičara, koji su svojim trudom, talentom i zalaganjem doprineli da se ovakav do sada ne viđeni izazov privede gotovo do kraja sa mnogo većim uspehom i odazivom publike nego što je iko mogao i da predpostavi.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

MONX ekipa možda je na samo jedno veče zavladala Dorćolom, a neverovatni pregledi za kratko vreme na Youtube-u, govere u prilog tome da je region bio više nego željan pravog gitarskog prašenja, koji je stub svakog iznedrenog muzićkog žanra. Sam početak leta rezervisan je za dobro raspoloženje koje nam je bilo svima prekopotrebno, a Mitrović sa "Vatrenom psihodelijom" nudi ljubav ka muzici koja je zarazna.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Ljubav, vera, poverenje i talenat su nešto što je obeležilo bend MONX u ovom izazovu. A ljubav kao najjača i primarna karika u svemu što rade jača u svakom novom tonu, kao i u ovoj dorćolskoj noći.

Autor: S.P.

#Aca Metini

#Isidora Mitić

#Izazov

#Mića Kovačević

#Monx

#nova pesma

#novi spot

#Željko Mitrović