AKTUELNO

Beograd počinje da živi i svi smo zadovoljni što krećemo da radimo, rekao je za TV PINK Damir Handanović, iz Centra beogradskih festivala.

Handanović je rekao da od kako se krenulo sa vakcinacijom, da kako se narod vakciniše, polako se puštaju i realizuju i manifestacije.

Drago mi je da se vraćamo normalnom životu, što vidim i turiste po gradu. Beograd počinje da živi i svi smo zadovoljni što krećemo da radimo. Željni smo rada, manifestacija i da uradimo lepe stvari za grad Beograd”, rekao je Handanović.

Handanović je rekao da će se od 11. do 17. jula u Centru za kulturu Sopot održati 49. Filmski festival, dodaje da iz opravdanih razloga prošle godine nisu bili u mogućnosti da ga organizuju, pa se raduju, kako kaže, da će on ove godine biti proširen sa 23 filma u takmičarskom i još 4 filma van tog programa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine imamo filmove koje su radili mladi autori. Pored filmskog programa, imaćemo svečano otvaranje koje će biti prelepo, defile, fijakere…”, rekao je Handanović i dodao da će danas biti konferencija za novinare na kojoj će biti
predstavljeno koji će filmovi biti prikazani kao i ko su članovi žirija.

Kako kaže, za kraj jula se priprema serijal od 6 koncerata u Botaničkoj bašti.

Krenuli smo muški da otvaramo te manifestacije. Sada svi lagano dolaze na red”, rekao je Handanović.

Ističe da se trude da ne prave samo manifestacije koje se dešavaju u centru grada, već da pokušavaju da ih “rašire”.

Foto: TV Pink Printscreen

Handanović kaže da ozbiljan rad stoji iza svih tih manifestacija.

Kada sam došao na čelo CEBEF-a smislio sam da treba da imamo i gejming zonu, već smišljamo sadržaj i za Beogradsku zimu kako bi bio što bogatiji sadržaj”, rekao je Handanović.

Autor:

#Damir Handanović