AKTUELNO

Ovim radovima će se zaokružiti jedna celina u samom centru Lazarevca koji će izgledati potpuno drugačije, izjavio je predsednik Opštine Lazarevac.

U Lazarevcu je otpočela izgradnja podzemne garaže sa uređenjem trga, dodatnim parking mestima, fontanom i dečijim igralištem ispred Gradske kuće. Planirano je 46 parking mesta u podzemnoj garaži i 13 parking mesta na platou ispred zgrade Opštine. Ova garaža će biti povezana sa garažom kod zgrade Erca-a koja će imati 92 parking mesta i dodatna mesta za parkiranje za osobe sa invaliditetom. U narednom periodu se očekuje početak radova i na ovoj garaži jer su se rešavanjem imovinsko pravnih odnosa stekli uslovi za to.

Foto: Foto/GO Lazarevac

- Završetkom radova na podzemnoj garaži ispred zgrade Opštine i garaže kod zgrade Erc-a koje ce biti povezane, rešićemo veliki problem parkiranja u centralnom gradskom jezgru. Pored toga dobićemo i potpuno moderan izgled našeg grada, na kojem radimo zajednicki sa Gradom Beogradom i nasim predsednikom Vučićem i Vladom Srbije - rekao je Bojan Stević predsednik GO Lazarevac.

Foto: Foto/GO Lazarevac

- U nastavku ove dve garaže planirano je i uređenje pešačkih staza ka naselju Orašac i ulazu u Lazarevac iz pravca jezera Očaga. Već smo započeli i sanaciju oštećenih kamenih kocki u pešačkoj zoni. Ovim radovima će se zaokružiti jedna celina u samom centru Lazarevca koji će izgledati potpuno drugačije.

Foto: Foto/GO Lazarevac

Foto: Foto/GO Lazarevac

Otvaranje Javne nabavke za izbor izvođača radova u Železničkoj ulici. Izgradnjom ove ulice čekujemo da Lazarevac dobije moderan prilaz Stop šopu, budućem Lidlu, kao i centru grada - istakao je Stević.

#Bojan Stević

#Lazarevac