AKTUELNO

"Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio radove uprkos dogovoru koji smo postigli u Skupštini grada Beograda da se ne gradi kao i da se ne protestuje dok ne pronađemo rešenje. Zato, radove nije trebalo nastavljati jer je to suprotno dogovoru koji smo postigli." - napisao je Vesić na Fejsbuku i dodao:

Građani iz Bloka 37 žalili su se Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture na postupak izdavanja građevinske dozvole. Upoznat sam da je Ministarstvo utvrdilo činjenice i uputilo rešenje Gradu Beogradu. Zahvalan sam Ministarstvu koje je reagovalo veoma brzo jer su razumeli značaj ovog problema. Čim dobije rešenje Grad Beograd nastaviće postupak koji će biti završen u najkraćem roku.

Do završetka postupka pozivam investitora da ne nastavlja sa radovima. Građanke i građane iz Bloka Z7 pozivam da svoj stav, na koji imaju pravo, iskažu na miran i dostojanstven način. Da ostanu prisebni i da ne nasedaju na provokacije pojedinih političkih stranaka koje bi da na njihovom problemu skupljaju jeftine političke poene.

Rešenje za ovaj problem kojim bi bili zadovoljni i Grad Beograd, i građani i investitor možemo samo zajedno da nađemo.