AKTUELNO

Letovanje je sada mnogo uzbudljivije.

Kao što je i obećao kada je ispraćao decu na more, vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović došao je u Budvu da proveri da li je sve u redu i da li se letovanje odvija baš kako treba.

Foto: Pink.rs/Printscreen

Usledila su i nova iznenađenja za decu. Željko se potrudio da im boravak na plaži bude još zabavniji i došao je sa kamionom punim rekvizita za vodene sportove. 

Foto: Pink.rs/Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen

„Sada je najvažnija stvar da se klinci opredele ko će od njih biti trotinetaš, ko skejter, ko bajker, ko roleraš, ko čamdžija, a ko ronilac. Doneli smo najrazličitije sprave – električne trotinete, trotinete, čamce, maske za ronjenje, dušeke, manje i veće skejtove...Kada sam ja bio klinac, uvek me je nerviralo kada druga deca imaju, te sam insistirao da naša deca ne pozajmljuju od drugih – već da pozajmljuju od njih! To je uvek bolje. I bitno je da su klinci zadovoljni. Sada ćemo da probamo ručak, da vidimo kakva je klopa. Rekli su mi da je smeštaj odličan, a ja ću otići to i da proverim. Za sada deluje mi da je sve ok. Posle ćemo ići na plažu i u park da proverimo sprave i da se pobrinemo da se niko ne povredi, jer ima dosta brzih sprava – pogotovo ovih električnih, ali verujem da će sve proći kako treba. “ – rekao je Željko

Klinci su uručili Željku mali, ali od srca napravljen znak zahvalnosti. Mitrović je dobio crtež na kom piše HVALA NA PRELEPOM LETOVANJU, i uz njega poruke lično namenjene Željku koje on, razumljivo, nije želeo da otkriva.

Foto: Pink.rs/Printscreen

„U Budvi su sada ne samo deca iz četiri beogradska doma, već iz osam domova iz cele Srbije, tako da ovde imamo ukupno dvanaest domova – oko 200 dece. U prvoj turi na more je otišlo dvadesetosmoro dece sa teškoćama u razvoju. Mislim da su svi zadovoljni i ovo je, najšira akcija od kada se ovim bavim – jer su uključeni svi domovi iz cele Srbije.“ – objasnio je Mitrović

Foto: Pink.rs/Printscreen

Željko Mitrović ističe da će sa ovom tradicijom dugom četrnaest godina nastaviti, jer sva deca zaslužuju srećno i ispunjeno detinjstvo.

Autor: S.P.

#Budva

#Deca bez roditeljskog staranja

#Deca iz Zvečanske

#Humanost

#Letovanje

#More

#Pink Media Group

#Željko Mitrović