AKTUELNO

Jovan Vasić posetio je ekipu jutarnjeg programa „Ne gledam ti ja to“.

Ako ste mislili na na RED TVu postoji barem jedna standardna emisija...ako ništa, barem jutarnji program – veoma ste se prevarili. Na RED TVu svakodnevo vas očekuju razna iznenađenja, kako od strane voditelja i gostiju – tako i od samog koncepta. Baš takav je i najluđi jutarnji program „Ne gledam ti ja to“ koji se emituje svakog radnog dana od 7 do 12 časova. 

Voditeljska ekipa ovog jutra koja se potrudila ne samo da vas razbudi, već i da vas održi budnim bila je u svom punom sastavu: Milica Kemez, Bora Santana, Jelena Pešić i Filip Đukić. Njihovi gosti u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu bili su violinista Jovica Vasić uz pratnju Gorana Todorovića (harmonika).

Jovica Vasić sa svojih nepunih šesnaest godina jedan od najboljih mladih violinista kod nas. Potiče iz porodice muzičara. Praunuk je čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca. Stric mu je bio čuveni muzikant Boban Voz koji je i sam izjavio da je Jovica njegov naslednik. Voditelji u studiju su se našalili da je Jovica umesto cucle – prvo držao violinu. Jovica je dva puta bio proglašen za najboljeg violinistu Srbije u svojoj kategoriji. Jedan je od violinista koji su na večni počinak ispratili čuvenog Džeja Ramadanovskog. Rođen je u Piromanu (naselje u Obrenovcu), a odrastao u je Beču. Od kada zna za sebe, zna i za violinu i naglašava da je u svojim najranijim danima sam izrazio želju da se lati instrumenta koji je već negde obeležio njegov mladi život.

Foto: printscreen/red tv

Otac ga je učio da svira violinu, ali razmišlja da upiše muzičku školu i naglašava da su svi u njegovoj porodici bili samouki.

Svirao je u Zadruzi za Svetu Petku, a svira na špici za radio Amnezija. Svirao je sa Darkom Lazićem, Bekijem Bekićem i fali mu još samo nastup sa Cecom da bi bio potpuno zadovoljan. Sve što je lakše da se svira, njemu ide teže, a teže numere lako savlada. Jovica je rekao i da sav novac koji zaradi da ocu, ali da posle svirke uvek časti.

Zajedno sa Goranom Todorovićem - muzičkom pratnjom (orkestar Gorana Todorovića) odsvirao je Cobijevu popularnu numeru “ Zlatno dete “.

Već od sledećeg ponedeljka budite uz RED TV i emisiju "Ne gledam ti ja to" koja će vas uz pet sati živog programa sigurno držati budnim.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Javica Vasić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv