AKTUELNO

Ulice Kneza Miloša i Nemanjina sada su odblokirane, nakon protesta podrške dvema tužiteljkama ispred Vlade Srbije, ali se zagušenje "preselilo" na širi centar grada, kao i na mostove.

Ogromna gužva je na Trgu Nikole Pašića u pravcu ka Bulevaru kralja Aleksandra kao i ka Kneza Miloša. Gužva je i duž cele Takovske, kao i Resavske ulice.

Na kružnom toku Slavija totalni je kolaps iz svih pravca.

Foto: FOTO: NAXI KAMERA / SCREENSHOT

Vozila mile i iz pravca Beogradske ulice, koja je totalno zakrčena pa sve do ulice Starine Novaka.

Foto: FOTO: NAXI KAMERA / SCREENSHOT

Saobraćaj je usporen i u Birčaninovoj ulici u smeru ka ulici Svetozara Markovića.

Saobraćaj se usporeno odvija i u ulici Džordža Vašingtona, kao i u Bulevaru despota Stefana, gde su i radovi, u delu kod spomenika despotu Sefanu, odnosno ispod Palmotićeve ulice koja je inače zatvorena za saobraćaj.

Foto: FOTO: NAXI KAMERA / SCREENSHOT

Ogromne gužve su i na mostu "Gazela" u pravcu ka gradu, dok je saobraćaj usporen na Brankovom mostu ka Terazijskom tunelu.

Na auto-putu u novobeogradskom delu vozila mile, sve od Bloka 37 pa do Autokomande, I na samoj ovoj petlji, ogromne su gužve.

Foto: FOTO: NAXI KAMERA / SCREENSHOT

Velikim delom Bulevara Mihajla Pupina se takođe vozila jedva pomeraju, praktično od Bloka 26, pa preko mosta Gazela i dalje sve do centra grada.

Kolone su i na Bogoslovoji i u Bulevaru vojvode Mišića.

Totalni kolaps je u na Bulevaru kneza Aleksandra Karađerđevića, pa se gužva u tom delu grada preliva i na Bulevar vojvode Putnika.