AKTUELNO

U pitanju je hit "Smejem se, a plakao bih".

Već nekoliko nedelja, direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je uz pomoć vrsnih muzičara, otpevao dosta hitova Olivera Mandića za potrebe svoje autorske predstave "Lucifer" koja će otvoriti pozorište budućnosti - Teatar Odeon, udahnuo novi rokenrol život, i time podigao buru na mrežama.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

On je nedavno, uprkos svim svojim brojnim obavezama i projektima obradio još jedan vanvremenski hit Olivera Mandića - "Poludeću", i to u znak hiljadite objave na Instagramu, a danas je objavio novi aranžman pesme "Smejem se a plakao bih".

U sklopu Pinkovog centra za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologija “DVVC”, zavrsio sam jos jedan aranžman pesme “Smejem se a plakao bih”, za moju predstavu “Lucifer”. Uspeli smo da jednovremeno aktiviramo čak 24 engina, i da u realnom vremenu sinhronizujemo ,virtuelne sisteme, digitalnu publiku, augmented i real, još da napisem skript koji povezuje deep fake i morfing sa nasim sistemom i pobedio sam! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Podsetimo, Mitrovićeva ideja je da Teatar Odeon svakako bude mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno njegova autorska predstava "Lucifer" prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

U Teatru Odeon trenutno se rade finalni enterijerski radovi, koji kada se finalizuju će svakako potvrditi unikatnost ovakvog pozorišta na ovim prostorima. Teatar Odeon, koji će biti specijalizovan za mjuzikle, svoja vrata publici otvoriće 1.10.2023. godine i samim tim srpskoj prestonici dati obeležje kakvo jedna metropola zaslužuje.

Autor: D.B.