AKTUELNO

U poslednje vreme sve više je prijava da osoba, bilo muškarac ili žena, potpuno gola šeta ulicom.

Da nikad ne znamo kakav prizor možemo da ugledamo dok se opušteno šetamo ulicama ili dok užurbano završavamo obaveze koje imamo, potvrđuju razni slični slučajevi koji su zabeleženi u prethodnom periodu.

Tako je slučajni prolaznik, u ulici Dimitrija Tucovića u beogradskoj opštini Zvezdara zatekao devojku koja potpuno naga hoda ulicom.

Fotografije na kojima se vidi kako devojka potpuno gola šeta ulicom na Zvezdari izazvale su mnogobrojne reakcije korisnika društvenih mreža.

Još uvek je nejasno o čemu je tačno reč i šta je bio uzrok ovakvog postupka, a komentari su preplavili objave, te dok jedni misle da je osobi potrebna pomoć, drugi je osuđuju.

"Očigledno joj je potrebna pomoć, a ne fotografisanje", "Kako te nije sramota, deca te gledaju", glase neki od komentara šokiranih korisnika.

Podsetimo, nedavno je jedan muškarac viđen kako potpuno nag hoda ulicom na Vračaru.

Pored toga što je go, ono što je sve zaprepastilo jeste činjenica da je on sve vreme gestikulirao i pravio čudne pokrete.

"Vrućina čoveku", "Šta se ovo dešava, malo, malo pa neko go šeta", "Uskoro i parada nudista" - bili su samo neki od komentara.

U maju ove godine viđen je i jedan muškarac u opštini Voždovac, koji je takođe potpuno nag hodao ulicom.

"Oko 12h danas u Marinkovoj Bari čovek potpuno go hoda ulicom. Nakon par minuta je došla patrola i privela ga", stajalo je u objavi na Instagramu.

"Možda je izgubio opkladu", "Posledice vikenda", "Možda mu je sve na pranju", "Terminator 2", "Potrebna mu je pomoć, ne osuđujte", "Ne treba patrola da ga privodi, već hitna pomoć i da dobije terapiju da bude bolje jadnom čoveku", bili su samo neki od komentara.

Pojedini korisnici tada su ocenili da se verovatno radi o osobi koja se ne oseća dobro.

Autor: