AKTUELNO

U Beogradu je ovog jutra gužva na svim velikim saobraćajnicama, a saobraćaj je znatno usporen na mostovima i kod Autokomande gde je trenutno veći broj vozila.

Velike su kolone na auto-putu, u delu od Konjarnika do Autokomande, saobraćaj se usporeno odvija u smeru ka Nišu. Takođe, kroz Novi Beograd se formiraju kolone.

Gužve ovoga jutra ima i na Pančevačkom mostu, Gazeli i Plavom mostu, dok je na Brankovom mostu pojačan saobraćaj ali nema zdržavanja.

Foto: Naxi kamere

Gužvi ovog jutra ima i u centru grada, pa su zastoji i kod Skupštine, kao i kod Vukovog spomenika. Takođe, i u Bulevaru Despota Stefana ovog jutra je kritično za vozila. Kružni tok Slavija, kao i Bogoslovija u ovom trenutku su prohodni.

Foto: Naxi kamere

AMSS: Suvi kolovozi, ponegde opasnost od odrona i poledice

Saobraćaj u Srbiji od jutros se odvija po pretežno suvim kolovozima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).U višim predelima je moguća poledica.

Foto: Naxi kamere

AMSS je upozorio na opasnosti od odrona na putevima kroz klisure i useke.

Foto: Naxi kamere

Saobraćaj van gradova je umeren. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Za automobile ni na granicama nema čekanja. Kamioni na graničnom prelazu Bogojevo čekaju do 11 sati, a na prelazu Batrovci oko sedam sati.

Autor: