AKTUELNO

Dvoje državljana Srbije poginulo je za vikend u inostranstvu.

Motociklista iz Kraljeva star 30 godina stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas po podne dogodila na magistralnom putu Berane-Bijelo Polje, u mestu Srđevac.

On se kretao iz pravca Berana prema Bijelom Polju, kada je, iz još neutvrđeniih razloga, došlo do kontakta motocikla sa automobilom "golf 2" bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac, javljaju crnogorski mediji.

Navodi se da su trojica motociklista vozila iz pravca Berana i da su prilikom udesa dvojica lakše povređena. Uviđaj na licu mesta su obavili službenici Centra bezbednosti Berane. Saobraćaj na tom delu puta bio je u prekidu nekoliko sati.

Druga smrt koja je potresla javnost je da je žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu Chefalu, umrla na plaži pod nepoznatim okolnostima.

Ona je preminula na obali, a bila je gost u jednom od gradskih hotela. Kako se navodi, njoj je pozlilo dok se kupala u moru, a nije pomogla ni pomoć koju su joj pružili drugi kupači na plaži.

Pročitajte još: PLJAČKA U NOVOM PAZARU: Razbojnik iz kladionice odneo oko 300.000 dinara

#Italija

#Smrt

#berane

'