AKTUELNO

Gala slavlje u Beloj kući.

Zadrugari su s nestrpljenjem iščekivali celog prepodneva da stigne pismo u kojem će im biti saopšteno da slavlje povodom današnjeg praznika, krsne slave vlasnikaTelevizije Pink, Željka Mitrovića može da počne.

Foto: RTV Pink

Kada se začulo zvono, to je bio znak da je pismo stiglo u Belu kuću.

Zadrugari su se odmah preselili u dnevni boravak gde ih je sačekala bogata trpeza na kojoj je bilo svakojakih jela i kolača, a ukućani su bili oduševljeni onime što ih je sačekalo na stolu, pa su na sav glas hvalili raskošnu trpezu koja je za njih pripremljena.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je Đurđic, porodična slava Željka Mitrovića. Tim povodom on je organizovao gala gozbu za stanare Bele kuće kako bi se počastili onako kako dolikuje. On je čestitao svim zadrugarima današnji praznik i poželo im da se svi počaste i zabave povodom slave koju on slavi - poželeo je Željko Mitrović stanarima Bele kuće.

Pročitajte još: DOBRA JE ZA POD VOZ: David i Karađorđe na sve načine pokušavali da oraspolože Aleksandru, a onda je ona oplela po Mini! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su sa osmehom na licu i ushićenjem ispratili pismo i čestitali slavu Željku Mitroviću, a ono što sledi jeste gala slavlje uz gala trpezu i muziku povodom slave Željka Mitrovića. Zato ostanite uz TV Pink i pratite dešavanja iz Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'