AKTUELNO

Luna u 'Zadruzi 2' često priča o njemu i plače.

Pevač Sloba Radanović biće gost naredne nedelje u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ovoga puta je pušten intervju u kom je Radanović pričao o svojoj nekadašnjoj supruzi Kristini Kockar i bivšoj devojci Luni Đogani.

Foto: RTV Pink

Ekipa najgledanije emisije o poznatima slučajno je srela Radanovića na ulicama Beograda, a prva pomisao je bila da se možda Sloba nije uputio kod Kije, ali se njegov automobil zaustavio ispred kluba u kom je nastupao te noći.

Foto: RTV Pink

Blistava karijera je tu, ali šta se dešava sa emotivnim životom Slobodana Radanovića bilo je prvo pitanje koje je pevač dobio od novinara ove emisije, Nemanje Vujičića.

Foto: RTV Pink

Ljubavi ima, pa nema, pa ima, pa nema, ali uglavnom nema. Sada sam se baš bazirao na pesme i na spot. Baš sam se ceo posvetio tome i uložio sam dosta vremena i truda. I ne tražim ljubav, to će doći samo po sebi - rekao je Sloba.

Nova pesma Slobodana Radanovića izlazi za nekoliko dana, a u nastavku razgovora pevač je otkrio i da li je njegova nekadašnja supruga Kristina Kockar učestvovala u svemu što on radi poslednjih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Čula je demo snimak neki, ali nije čula pesmu. Svidelo joj se. Čuli smo se u poslednjih sedam dana. Mene je zanimalo kako je ona, kako je prošlo sve to oko operacije. Mene to stvarno zanima, zovem je da se raspitam - pričao je Sloba o Kiji.

Foto: RTV Pink

Kija i Sloba vreme su posvetili svojim muzičkim karijerama, dok je Luna Đogani trenutno u rijaliti programu "Zadruga 2" gde redovno priča o pevaču, često plače i ne krije da se njene emocije još nisu ugasile. Kako gleda na sve to Sloba je komentarisao i ovom prilikom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stvarno ne znam... Mene je malo razočaralo tipa ono da sam ja nju ostavio kada sam saznao da je ona romske nacionalnosti. To je strašno! Ne bih to ni komentarisao, šta god da kažem, to se tumači pogrešno, ispadne da ja nju ili napadam ili branim, uvek će neko naći neku zamerku. Ja njoj želim sve najbolje i da što pre prevaziđe težak period - izjavio je Sloba.

Podsetimo, na današnji dan pre tačno godinu dana u prvu sezonu najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, "Zadruge", ušla je Kristina Kockar, a kako je sve tada izgledalo kao i kako su reagovali Sloba i Luna, možete pogledati klikom na link koji se nalazi ispod ovog teksta.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: DAN KOJI JE PROMENIO SVE: Pre tačno godinu dana u ZADRUGU JE UŠLA KIJA, a ovako su reagovali SLOBA I LUNA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Sloba Radanović

'