AKTUELNO

Rijaliti par odlučio je da pred Novu godinu obnovi emotivnu vezu uprkos svim nesuglasicama i svađama u poslednjih nekoliko meseci.

Pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić ljubavnu romansu otpočeli su pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', a vezu su nastavili i nakon napuštanja poznatog seoskog imanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njihova veza bila je veoma turbulentna, a nakon šest meseci odlučili su da stave tačku na romansu. Marija Ana više nije mogla da izdrži Filipovu ljubomoru i ispade, pa je odlučila da raskine i da život nastavi u novom stanu. Međutim, rijaliti par je pred Novu godinu odlučio da obnovi emotivnu vezu uprkos svim nesuglasicama i svađama u poslednjih nekoliko meseci.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iskreno, do pre nekoliko nedelja mislila sam da više nikada nećemo biti zajedno, ali u poslednje vreme sam osetila da mi mnogo nedostaje i shvatila da ne mogu bez njega. Stvarno se mnogo trudio da se pomirimo, čak je u jednom periodu spavao u kolima ispred moje zgrade i čekao da izađem da bi me samo video i malo popričao sa mnom - kaže Marija Ana za Pink.rs i dodaje:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ponovo smo srećni, a ružan period je iza nas. Mogu samo da kažem da sam zaboravila sve loše stvari i da nam je trenutno super u vezi.

Đukić je uspeo da se ponovo izbori za mesto u pevačicinom srcu, a kako nam je rekao, ovog puta neće dopustiti da se njihova veza ponovo raspadne. Filip je čak spreman da bivšu farmerku odvede pred oltar, a svadbu je već počeo da planira.

U poslednje vreme ne mogu sebe da prepoznam. Stvarno sam se mnogo promenio, a Marija Ana je najviše zaslužna. Da mi je neko na Farmi rekao da ću se ovako osećati, ne bih mu verovao. Uozbiljio sam se u poslednje vreme, a iskreno već planiram da zaprosim Mariju Anu i da zajednički život započnemo kao bračni par. Samo se nadam da će ona pristati - kaže kroz osmeh Filip, a pevačica kaže da će još malo morati da razmisli o tom koraku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Volela bih da se to desi, ali potrebno mi je ipak još malo vremena da sve dođe na svoje. Ako govorimo o partneru za brak, u ovom trenutku bi to definiitvno bio Filip i nadam se da će naš odnos u narednom periodu biti takav da iskreno poželim da se udam za njega - završava Marija Ana.

Autor: M. K.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Nova godina

#Veza

'