AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Stanje Darka Lazića, koji se oporavlja od strašne saobraćajne nesreće koju je preživeo 23. oktobra na putu Subotište-Brestač, konačno se poboljšalo nakon kome u kojoj je bio skoro nedelju dana. U najtežim trenucima uz njega su bili roditelji, prijatelj Miljan Vračević i devojka Marina Gagić, a u poslednje vreme piše se da je ona prestala da ga posećuje.

Foto: Ivan Dobričić

Darko boravi u zdravstevoj ustanovi KBC Zemun i do pre nekoliko dana devojka ga je svakodnevno posećivala, ali je iznenada prestala da dolazi u jutarnjim časovima, kao što je inače radila, dok su njegovi roditelji nastavili da dolaze svakodnevno. To je probudilo sumnje da je došlo do prekida veze između njih.

Vezu je, navodno, ona prekinula jer nije umela da se bori sa pritiskom javnosti i jer joj je cela ta situacija veoma teško pala. Mediji su već počeli da prenose ovu informaciju, pa se sa tim u vezi danas oglasila Darkova majka koja je ove tvrdnje demantovala i rekla da su njih dvoje i dalje zajedno.

Foto: Kobra/Pink.rs

Nije istina. Marina dolazi svako veče, ne dolazi ujutru - rekla je Branka vidno raspoložena zbog Darkovog poboljšanog stanja.

Kako kaže, njen sin je dobro, ali još ne ustaje iz kreveta.

- Bolje je, ali ne staje još na noge, mnogo je rano - rekla nam je Branka.

PROČITAJTE JOŠ: OTELO JOJ SE: Nikolija Jovanović se IZLANULA DA PUŠI MARIHUANU, pa otkrila šta je za nju NAJVEĆI GREH! (FOTO)

Autor: S.R

#Darko Lazić

'