AKTUELNO

Advokat sve izneo na videlo!

Odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste intrigira javnost od samog početka njihove veze. Oni su se tajno venčali, dobili dete, rastali pa pomirili a sada su odlučili da je definitivno kraj.

PROČITAJTE JOŠ: RETKO IH ZAJEDNO VIĐAMO U JAVNOSTI: Ovako izgleda muž Branke Katić! (FOTO)

Foto: Instagram

Pevačicin advokat otkrio je da je ona potpisala papire za razvod braka i otkrio sve detalje rastave:

- Nikolićeva je tražila da starateljstvo nad ćerkom pripadne njoj, s tim da će otac moći da viđa Taru kad god poželi. Ana je večeras stavila potpis, Stefan jos uvek nije. Moja advokatica ga je danas zvala, ali ne možemo da ga dobijemo. Prema predlogu za sporazumni razvod braka Tara će biti kod Stefana dva puta nedeljno, starateljstvo nad ćerkom pripada Ani, a on će moći da je viđa kad god poželi. Ana je prostor za iznos alimentacije ostavila prazan, što znači da je Stefanu dala mogućnost da sam odredi visinu alimentacije. Pitanje imovine nije sporno - kaže advokat Borivoje Borović i dodaje:

Foto: E-stock

- Stefan će moći da plaća alimentaciju koliku god misli da može, Ana u vezi s tim ne pravi pitanje. Ana ostaje u stanu na Voždovcu sa ćerkom Tarom, a Rasta će živeti u drugom stanu. Sa kućom koju grade šta će biti, ne znam, to nije bio predmet naših razgovora. Sve teče vrlo civilizovano. Razgovaraju bez ikakve drame, očigledno postoji neslaganje naravi i to je to - zaključio je advokat.

Da li će se i Ana i Rasta oglašavati povodom razvoda i svega što se desilo ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

'