AKTUELNO

Da li će se nešto dogoditi među njima kada budu sami u četiri zida?

U toku noći, Suzana Perović Blondi je odlukom glasova publike napustila najgledaniji rijaliti, a ona je za ovonedeljnog vođu postavila svog sina Sava Perovića koga su svi ukućani pohvalili.

Posle burnog dana u kojem se delio budžet, takmičari su obavili i kupovinu koja za pojedine i nije bila zadovoljavajuća.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, voditelj Milan MIlošević je stigao u Belu kuću, a zadrugari su znali da je to znak da je vreme da vođa izabere potrčke i omiljenog ukućanina.

Savo je dugo razmišljao, a onda je doneo odluku da to budu Marko Miljković.

Shvatio sam gde sam i shvatio sam igru. Tako da, svakako ovde neke priče kruže, ljubavi, emocije i svašta nešto. Postoje tu neki međuljudski odnosi koji se nisu izgladili. Odlučio sam da potrčci budu oni koji će malo bolje da se ispričaju. To je Marko MIljković. Sa druge strane, i Dragana i Luna su mi drage, mislim svi ste mi dragi. Sad pričam oziljno. Luna možeš da sedneš, drugi potrčko je Dragana. Osećam da se između vas događaju varnice, ako je prijateljstvo pravo, vi ćete to dokazati u izolaciji - rekao je Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Za tih sedam dana se stvarno ništa neće desiti. Nema šta da se desi, ona i ja se samo družimo. Ne postoje emocije, ona je udata žena. Često smo i ovako sami i mislim da to neće biti težak zadatak za mene. Drago mi je što sam sa njom, bilo bi mi bezveze da sam sa nekim sa kim sam u lošim odnosima. Sa njim sam možda i u najboljim odnosima ovde - naveo je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Uopšte mi nisi bio simpatičan, ali sam promenila utisak: Nova zadrugarka PRIZNALA DA JE STEKLA OVAKVO MIŠLJENJE O Tomi, zbog njenih reči se POSTIDEO! (VIDEO)

Izolacija ne može više da nas zbliži, mi se i ovde družimo - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Savo trebalo da izabere omiljenu osobu. On je naveo da su mu jako drage Olja Bajrami i Luna Đogani, ali da je razmišljao i o Rebeki Popović. Ipak, na kraju je odlučio da njegova omiljena zadrugarka i osoba sa kojom će spavati u hotelu bude Luna.

Ove nedelje će biti prijatno i lepo, prošle nedelje mi nije bilo tako. Uživaću pored Sava, njega ću čak i da grlim. Znam da me gleda kao sestra. Očekivala sam da ću biti njegova omiljena osoba. Ja njega gledam kao brata, a ako se Blondi i moj tata smuvaju bićemo i zvanično brat i sestra - zaključila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Savo Perović

'