AKTUELNO

On tvrdi da su se zbližili zbog zatvorenog prostora.

Nataša Moskva i Lazar Jeremić otpočeli su ljubavnu romansu u najpopularnijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruga 2". Međutim, oni su odnedavno stavili tačku na svoju vezu i odlučili da ostanu prijatelji.

Iako su oboje priznali da su im emocije obostrane, Nataša je sinoć za crnim stolom rekla da ne može da mu veruje, da joj smeta njegova neodlučnost i neodgovornost, te da mu je bolje da se opusti i traži devojke koje mu odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa tim u vezi kontaktirali smo Lazarevog prijatelja da nam prokomentariše dešavanja u Beloj Kući.

Lazar je neko ko voli lepe žene. Verujem da ga je spucala emocija zato što je u čudnim uslovima. On je neko ko stvarno voli žene, a i žene vole njega - kaže Jeremićev prijatelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zanimalo nas je da li bi ljubavna romansa između njih opstala napolju, te da li bi izabrao Natašu Moskvu da mu bude devojka u realnom svetu.

Lazar je imao mnogo žena, za njegove godine je to vrlo, vrlo impozantno. Mlad je, sportista je, zdrav je. On je posle velike emotivne veze čiji je krah jako teško podneo postao osvetoljubiv prema ženama. Navikao je da žene lako odgovaraju na njegovo udvaranje, navikao je da ga žene vole, to je jednostavno tako. Ali u spoljnom svetu mislim da ne bi funkcionisalo zbog mnogih drugih stvari. Zbog prirode njenog posla, ne verujem da bi to napolju uspelo. Iako on nije čovek kome je to previše bitno. Bilo bi mu bitno, ne preterano, jer on nema taj kontigent sujete za takve neke stvari, ali sasvim sigurno ne bi izdržao pritisak okoline - zaključio je Jerin prijatelj.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SAZNANJA DA JE MILJANA NAŠLA DEČKA, OGLASIO SE SINIŠA KULIĆ: Evo šta je rekao o NOVOM ZETU! (FOTO)

Autor: S.R

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'