AKTUELNO

Fanovi ga savetovali da je nikad ne skida.

Pre skoro mesec dana pevač Darko Lazić  doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, i od tada se nalazi u bolnici, a stanje mu je donedavno bilo kritično. Njegova borba još nije gotova, a danas je na društvenim mrežama osvanula njegova prva fotografija nakon nezgode.

Foto: Ivan Dobričić

Darkova majka Branka, koja je sada dobro raspoložena jer joj se sin konačno oporavlja i njegovo zdravstveno stanje ide ka boljem, je objavila selfi na svom Instagram profilu gde se vidi da je pevaču znatno bolje. No, svi su mahinalno gledali u njegovo lice, a nisu primetili jedan detalj - crvenu brojanicu!

Ono što je još zanimljivije jeste da je ova fotografija obavljena na veliki hrišćanski praznik, pa su mnogi komentarisali da ga je sam Bog spasao, a poručili su mu da se od nje ne odvaja jer mu je vera u boga spasila život.

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA NEĆETE POGODITI KOJA JE OVO NAŠA POZNATA GLUMICA, a iznenadićete se kada budete videli KAKO JE IZGLEDALA NA MATURI!

Ova fotografija ubrzo je uklonjena sa profila Darkovih roditelja, ali su je njegovi verni fanovi podelili na grupama podrške pevaču.

Autor: S.R

#Darko Lazić

'