AKTUELNO

Veoma ju je potreslo Lunino stanje nakon žurke na kojoj je pevao Sloba.

Luna Đogani doživela je emotivni slom nakon što je ponovo ugledala svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, koji je u ''Zadrugu'' ušao kako bi učesnike zabavljao na žurki.

Kada ga je ponovo ugledala u ''Zadruzi'', Luna se sledila, a onda mu je prišla i pozdravila se sa njim. Kada je krenuo iz velelepnog grada on se pozdravio sa njom, međutim ona nije imala snage ni da ga pogleda u oči, a kada je otišao ona je plakala, urlala i dozivala ga.

Foto: RTV Pink

Sve ovo sa druge strane ekrana gledala je njena majka Anabela Atijas koja je doživela veliki šok, a sve ovo joj je jako teško palo.

- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. A šta da kažem, ni sama ne znam... Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video... Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, velik je to bol... Kolika je i ljubav bila, toliki je i bol sada - kaže Anabela i kroz suze dodaje da joj teško pada to što u ovim trenucima nije uz svoju ćerku.

Foto: E-stock

- Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem! Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - rekla je Anabela.

Foto: RTV Pink

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'