AKTUELNO

Ćutala je o svemu mesecima, a sada je odlučila da progovori.

Kao i svakog četvrtka i večeras vas na kanalu TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Porodice zadrugara''. Voditelj Ognjen Nestorović u studiju u Šimanovcima ovog puta ugostiće majku Lune Đogani, pevačicu Anabelu Atijas, koja se prvi put u drugoj sezoni ''Zadruge'' pojavljuje kao Lunina podrška.

Foto: Instagram

Anabela će večeras ekskluzivno govoriti o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, a svakako će jedna od glavnih tema biti i Lunin potresni susret u ''Zadruzi 2'' sa bivšim dečkom, Slobodanom Radanovićem, kao i emotivni slom kroz koji je blogerka prošla zbog toga.

Foto: E-stock

Pored toga, Anabela je spremna da prvi put pred kamerama TV Pink govori o svemu onome o čemu je ćutala otkad je Luna ponovo kročila u Belu kuću, s obzirom na to da nije želela da se oglašava na ovu temu za medije.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: Ipak mu je stalo do nje?! SLOBA OBJAVIO SNIMAK SA LUNOM IZ ZADRUGE, društvene mreže IZGORELE ZBOG OVOG DETALJA!

Večeras od 22 časa budite uz TV Pink i emisiju ''Porodice zadrugara'' u kojoj će Anabela ekskluzivno pričati o svim aktuelnim događajima u Beloj kući.

Autor: M. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'