AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da Ana Korać i David Dragojević gaje simpatije jedno prema drugom, iako su njih dvoje i te kako negirali te navode da među njima postoje neke varnice.

Kako je pre samo nekoliko dana priznala da bi imala se*sualne odnose sa nekim u Zadruzi, ona nije želela da otkriva o kom ukućaninu je reč. Međutim, ona je najavila da želi da razgovara sa Drvetom mudrosti kako bi mu nešto saopštila, a ono što je izjavila zasigurno će šokirati sve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Trebala mi je neka pesma, a znam da ti nećeš da daš pesmu, ako ti nešto ne kažem. David mi je simpatičan, ali nemoj da me odaš, to ja tebi pričam. Nemam druge tajne, ali obaveštavaću te. Želim pesmu od Dina Merlina - ja ne znam gde si ti. - rekla je Ana.

Drvce je bilo iznenađeno zbog ovog priznanja, pa je podstaknuto svime što je priznala upitalo šta ju je navelo da se zagleda u zauzetog muškarca i da li bi mogla da prokomentariše njegovu vezu sa Aleksandrom Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam da li je uzvraćeno, rekla sam samo da mi je simpatičan i to ti je mnogo što sam ti rekla. Zanimljiv je baš i simpatičan, eto. Lep je, baš je zanimljiv i šta god da izgovori meni je sve smešno. Nisam stručna da bih komentarisala njihovu vezu, oni su ipak dugo zajedno, ne znam šta bih tu rekla. Čudna je malo veza - rekla je Koraćeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'