AKTUELNO

Dobila svih pet glasova.

Veče devedesetih je i ovog petka u "Pinkovim zvezdicama - All stars", a druga po redu pevala je Darija Vračević. Ova talentovana devojčica izabrala je numeru "Ne traži ljubav" od grupe "E.T.", a na sceni su se sa njom pojavili plesači, ali i džinovski LED robot.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Darija je bila učesnica druge sezone "Pinkovih zvezdica", gde je postigla veliki uspeh, a ona od tada ne staje već vredno radi na svojoj karijeri. Čim su čuli numeru, članovi žirija su odmah podigli svoje stolice i non-stop ovacijama davali joj "vetar u leđa" i bodrili je tokom celog trajanja nastupa ove takmičarke.

Foto: RTV Pink

Evo kako izgledaju devedesete! Kako je slatka bre! Tako je, bre! Trebalo bi svi tvoji drugari da pogledaju tvoje nastupe, zato što ti tačno odgovoriš temi. Ti si ušla u srž priče. Ti si toliko spontana i to je topina jedna, tako da svaka čast - pričala je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Nemam ja ovde reči! Ovo je van svake pameti. Ovo je spektakl za oči i za uši! Svaka čast! Svaka čast! - govorio je Milan Stanković.

Darija je večeras prva osvojila svih pet glasova od strane Milana Stankovića, Kristine Kockar, Goce Tržan, Leontine Vukomanović i Nataše Bekvalac koji su imali samo reči hvale za ovu zvezdicu.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: OVO NIKO NIJE ZNAO: Kija Kockar je sada uspešna pevačica, a NEĆETE VEROVATI ČIME JE ŽELELA DA SE BAVI kad je bila MALA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Darija Vračević

'